Om Expresskredit

Att vara utan pengar är ett av det tråkigaste en människa kan uppleva. Att gå runt på stan, titta i alla skyltfönster och se alla saker du vill köpa. Men du hindras av en tom och ekande plånbok. Det kan vara mycket frustrerande. Någonting som kan vara ännu värre, mer frustrerande och förnedrande för den delen. Det är när du har betalat alla dina räkningar, inhandlat all mat så att det ska räcka för resten av månaden, sedan efter några dagar dyker det upp en till räkning, helt oväntat och större än att du kan betala den. Vad gör du i ett sådant här läge? Du vill ju inte dra på dig en massa förseningsavgifter eller inkassokrav. Du kanske heller inte har en rik och generös släkting att vända dig till. Då kan din räddning vara Expresskredit.

Expresskredit är en av de nyare kreditgivarna på marknaden. De har specialiserat sig på just smslån för dig som privatperson, de erbjuder snabba lån till dig som behöver snabba pengar och ingen säkerhet eller borgen krävs.

Bank Lånebelopp Kostnad Ansökningsavgift Lånets längd
Expresskredit 1,000 kr
2,000 kr
3,000 kr
300 kr
400 kr
600 kr
20 kr
20 kr
20 kr
30 dagar

Ansök här

Hur du lånar pengar på Expresskredit
Det är mycket enkelt att ansöka om ett lån på Expresskredit. Det enda du behöver göra är att skriva ett sms till det angivna numret, där du skriver vilket belopp du vill låna, samt ditt namn och personnummer. Inom ett par minuter får du ett besked på din låneansökan. Om du blivit beviljad räcker det med att du svarar, Ja i ett sms så utbetalas summan direkt till ditt konto.

Det går även bra att ansöka om ett så kallat weblån. Då skriver du WEBLAN i ett sms till det angivna numret, varpå du erhåller en kod som du sedan använder i det färdigskrivna ansökningsformuläret på Expresskredits hemsida. Inom ett par minuter får du besked om ditt lån. Beroende på vilken bank du har, tar det olika lång tid innan pengarna finns på ditt konto.

Lånebelopp
På Expresskredit kan du låna 1000, 2000 eller 3000 kronor. Som ny kund kan du endast låna 1000 kronor, när hela beloppet inklusive avgifter är återbetalat erbjuds du att låna 2000 kronor. När du har återbetalat det beloppet erbjuds du att kunna låna 3000 kronor.

När du lånar pengar på Expresskredit, betalar du en fast avgift på hela lånebeloppet. Vid lån på 1000 kronor är avgiften 300 kronor, vid 2000 är den 450 kronor och vid lån på 3000 kronor är den fasta avgiften 600 kronor. Det innebär alltså att om du lånar 3000 kronor är det totala återbetalningsbeloppet 3600 kronor. Hela summan ska alltid återbetalas inom 30 dagar. Givetvis får låntagaren återbetala hela summan innan dessa 30 dagar löpt ut.

Lån trots betalningsanmärkning
En betalningsanmärkning behöver inte betyda stopp på Expresskredit. Däremot måste du då kunna visa att du har en stabil ekonomi och inte har allt för många betalningsanmärkningar.

Lånevillkor
För att få låna pengar på expresskredit måste du vara 18 år gammal, vara bosatt i Sverige och ha en ordnad ekonomi. Ansökningar sker från en registrerad telefon, det vill säga ej hemligt nummer.