Om Meddelandelån

Alla är vi någon gång i behov av snabba pengar, pengar som egentligen inte finns. Ibland stöter vi på oförutsedda utgifter, då lönen sedan länge runnit mellan fingrarna. Semesterkassan kanske inte riktigt räckte hela vägen. Tvättmaskinen kanske helt plötsligt går sönder och garantin har sedan länge gått ut.

Bank Lånebelopp Kostnad Ansökningsavgift Lånets längd
Meddelandelån 1,000 kr
2,000 kr
3,000 kr
300 kr
450 kr
600 kr
20 kr
20 kr
20 kr
30 dagar

Ansök här

Då kan det vara skönt att det finns de långivare som har specialiserat sig på just sådana händelser. Företag som vet om att snabba beslut kräver snabba pengar. Att det finns kreditgivare som kan se mellan fingrarna på att en låntagare har betalningsanmärkningar.

Meddelandelån är en långivare som mer än väl känner till hur det är att sitta i mitten av månaden utan pengar, bara för att en oförutsedd faktura dykt upp och förstört alla ekonomiska möjligheter tills nästa lön kommer.

Så ansöker du på Meddelandelån
Det är mycket lätt att ansöka om ett lån på Meddelandelån. Det gör du enkelt genom att skicka ett sms med ditt namn och dina uppgifter till deras sms-nummer. Inom ett par minuter får du en bekräftelse på din ansökan och om du blir beviljad ditt lån ska du svara på det meddelandet. Pengarna överförs direkt till ditt konto och beroende på vilken bank du har tar det olika lång tid innan pengarna finns till ditt förfogande.

Lånebelopp och återbetalning
Du kan låna 1000, 2000 eller 3000 kronor hos Meddelandelån och återbetalningstiden är alltid 30 dagar. Givetvis kan du även betala tillbaka hela beloppet innan sista betalningsdag. Att låna ett eller två tusen kronor är något som alla över 18 år och uppfyller kraven har möjlighet att göra. Men för att få låna tre tusen kronor måste du vara kund sedan tidigare på Meddelandelån, du ska då ha skött betalningen på samtliga tidigare lån. Du kan inte ansöka om ett nytt lån innan det nuvarande lånet är helt återbetalat. Men så fort det är gjort kan du direkt ansöka om ett nytt.

Lån trots betalningsanmärkningar
Du som har eller har haft betalningsanmärkning vet att man är otroligt begränsad i samhället. Men som alla andra människor stöter även personer med betalningsanmärkning på tillfälliga ekonomiska bekymmer. Som alla andra är även den personen ibland i behov av snabba pengar. På Meddelandelån kan även den som har betalningsanmärkning ansöka om kredit. Deras tak är max 6 anmärkningar för att bevilja ett lån och maxbeloppet är då 2000 kronor.

Allmänna villkor för kredit
De krav du måste uppfylla för att bli beviljad ett lån eller en kredit på Meddelandelån är att du är minst 18 år. Du måste vara skriven i Sverige och ha ett publikt telefonnummer. Det betyder att ditt mobiltelefonnummer måste vara registrerat på dig och finnas med i nummerupplysningen. Du måste dessutom ha en sammanlagt årsinkomst på minst 4000 kronor. Uppfyller du dessa krav är du välkommen att ansöka om ett smslån på Meddelandelån.

Risker
Att låna pengar innebär alltid en risk. Ta aldrig ett lån om du inte är helt säker på att du kan återbetala hela beloppet plus avgifter inom 30 dagar.