Om Nanokredit

I det samhälle vi lever i är klockan ett av de viktigaste redskapen. Allt kretsar kring tid och allt ska gå så fort som möjligt. Snabba beslut kräver snabba lösningar och mitt i stressen är det ekonomin som blir lidande. Tänk om det helt plötsligt dyker upp en oväntad utgift, precis när den inte får komma. När lönen är slut och det inte finns någon släkting att låna av. Vad gör du i ett sådant läge? Eller tänk om du helt plötsligt kommer på att din gamla moster fyller år och du inte har råd att köpa en present till henne. Lösningen för dig är Nanokredit.

Bank Lånebelopp Kostnad Ansökningsavgift Lånets längd
Nanokredit 1,000 kr
2,000 kr
3,000 kr
248 kr
288 kr
448 kr
0 kr
0 kr
0 kr
45 dagar

Ansök här

Nanokredit är ett unikt långivarföretag där de erbjuder snabba lån till mycket låga avgifter. Dessutom får du välja mellan två olika återbetalningstider. Deras affärsidé är att de vill vara det självklara valet för dig som privatperson när det gäller snabba lån.

Så ansöker du om lån på Nanokredit
Det finns tre möjligheter för dig som vill låna pengar på Nanokredit. Antingen kan du ansöka via telefon, då får du prata med en erfaren handläggare som tar emot din ansökan. Handläggaren gör då en kreditprövning på dig för att fastställa din återbetalningsförmåga. Sedan ringer handläggaren upp dig för att kunna göra en identitetskontroll. Samtalet tar ungefär 5 minuter och du får svar direkt.

Din andra möjlighet är att fylla i det färdiga ansökningsformuläret på Nanokredits hemsida. Nanokredit gör då en snabb kreditkontroll för att fastställa din återbetalningsförmåga, svaret får du direkt på skärmen. Sedan ringer de upp dig för att göra en identitetskoll. Pengarna utbetalas direkt till ditt konto.

Det tredje alternativet är enbart för dig som är återkommande kund på Nanokredit. Då räcker det med att du skriver ett sms till det angivna numret där det står ditt personnummer, önskat lånebelopp och önskad återbetalningstid. Pengarna utbetalas direkt under kundtjänstens öppettider, är kundtjänsten stängd utbetalas beloppet nästkommande vardag. När pengarna finns till ditt förfogande varierar beroende på vilken bank du har.

Lånebelopp och återbetalning
Nanokredit är unika på mer än ett sätt. De erbjuder lån på 1000 kr, 2000 kr, 3000 kr, 4000 kr eller 5000 kr. Minilån eller snabblån som det heter brukar vanligtvis bara ligga på högst 4000 kronor men Nanokredit kan stoltsera med att de erbjuder marknadens högsta snabblån på 5000 kronor. Återbetalningstiden kan du välja själv och ligger på 30 eller 45 dagar. Även här är Nanokredit ensamma om att erbjuda två olika återbetalningstider.

Istället för ränta på lånet, betalar du en fast avgift på hela summan. Den varierar på hur högt lånet är och hur lång återbetalningstiden är.

Villkor för att låna pengar på Nanokredit
För att bli beviljad ett lån på Nanokredit krävs det att du är minst 20 år gammal. Du måste ha en fast inkomst och vara svensk medborgare, dessutom måste du vara mantalsskriven i Sverige. Du får heller inte ha några betalningsanmärkningar. Ditt telefonnummer måste vara registrerat i Sverige och det får inte vara hemligt. Detta är för att Nanokredit måste kunna nå dig via telefon.